Diensten

Als freelancer werk ik niet voor één baas maar in dienst van verschillende opdrachtgevers. Potentiële opdrachtgevers kunnen hieronder zien waar ik zoal voor beschikbaar ben.

Vertalen

Je websites, games, folders of commerciële teksten vertaal ik vakkundig naar het Nederlands. Als lid van je doelgroep weet ik precies waarover ik schrijf, en welke toon daarbij past.

Schrijven

Een meeslepend verhaal voor je game, een wervende website of pakkend persbericht: ik denk er graag over mee en lever teksten die beklijven.

Redigeren

Misschien heb je al genoeg tekst voor je game, blad of bedrijfsfolder maar twijfel je over de kwaliteit ervan. Of zoek je iemand om de puntjes op de i te zetten. Met mijn ruime ervaring als eindredacteur maak ik er graag wat moois van.

Journalistiek

Eerlijk gezegd doe ik dát het liefste: gamejournalistiek bedrijven. Genadeloos fileren of juist getuigen van de diepe belevenissen die games kunnen zijn. Schrijven over digitale ontwikkelingen die ieder mens aangaan. Ook in jouw blad, krant of digitale ding?

Game-deskundige I

Ben je een ontwikkelaar die al in de alfa- of betafase wil weten wat er goed en minder goed is aan je spel? Laat mij de game eens spelen en er een pre-release review over schrijven, inclusief een lijst (reëel haalbare) verbeterpunten en suggesties.

Game-deskundige II

Ik ben al eens gevraagd als jurylid, spreker, producer en leraar, maar er zijn vast nog wel andere nuttige toepassingen te verzinnen voor iemand die veel weet over games en is gewend het medium analytisch te benaderen.

Mail me gerust voor meer informatie!